BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€  ❤️

Usnjene torbe Viva’s, narejene v Sloveniji

Torbica je kos, kateremu vsaka ženska rada nameni veliko pozornosti in tehten premislek pred izbiro tiste prave. Gre za kos, ki je z vami dnevno, zato mora biti ravno prav velika, da vanjo spravite vse potrebno, a tudi ne prevelika, saj bi v tem primeru lahko bila pretežka. Narejena mora biti iz kakovostnih materialov, da traja dolga leta, model takšen, da paše k vsakemu stilu, barva pa nevtralna, da jo lahko enostavno kombinirate. Cela znanost, bi lahko rekli 🙂

V Extraordinary. ponudbo smo sprejeli torbice znamke Vivas’s, ki se po svoji filozofiji zelo lepo ujemajo s celotno našo ponudbo. Gre za še eno trajnostno znamko, ki izvira iz Slovenije.

Zakaj so Viva’s torbice trajnostne in zakaj zagovarjajo usnje, kljub temu, da je to pereča tema (sploh med vegani). Naj razložimo: usnje je še vedno naravni material, prisoten že vrsto let in je po našem mnenju vsekakor boljša izbira od umetno narejenih materialov, ki ne dihajo, se ne razgrajujejo in pri katerih je prisotna uporaba kemikalij in umetnih barvil.

Zakaj izbrati Viva’s torbico in zakaj nas je prepričala:

  • ker je narejena iz naravnega materiala – usnja, gre za rastlinsko strojeno usnje, pri čemer se ne uporablja kroma ali drugih okolju in ljudem škodljivih kemikalij

  • ker je tovrstno usnje zelo kakovostno in obstojno, kar omogoča torbici dolgo življenjsko dobo, tako je ne bo potrebno menjati vsako sezono

  • modeli so klasični in brezčasni, niso povezani s kratkoročnimi trendi, kar je še dodaten razlog za dolgoletno uporabo

  • barve, ki jih Viva’s uporablja so zemeljskih odtenkov, kar omogoča enostavno kombiniranje z ostalimi barvami (z izjemo posebnih kolekcij, ki so narejene iz ostankov usnja)
  • določene kolekcije znamke Viva’s so narejene iz ostankov usnja, saj je cilj podpirati Zero Waste filozofijo (gre za kose, ki so ostali od proizvodnje drugih podjetij, ostanek, ki bi v primeru, da se ga ne uporabi, predstavljal odpadek)

  • torbice Viva’s so narejene v Sloveniji in tako z nakupom podpirate slovensko skoraj da izumirajočo dejavnost (zaradi visokih cen šivanja v Sloveniji se večina podjetij odloča za cenejšo izdelavo v tujini)

Shopping cart
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!