BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€

[language-switcher]

Uradna otvoritev in predstavitev trgovine Extraordinary.

Na prijeten majski dan, v sredo 30. maja, je bil predstavitveni dan trgovine Extraordinary. Pripravili smo dopoldansko predstavitev za novinarje in popoldansko-večerni mingling ob simpatičnih zvokih DJ-k Urške in Nataše in izbranih grižljajčkih.

Na novinarski konferenci je direktorica podjetja Lili in Roza Iris Jeraj Peterca skupaj s parom iz Yuka studia (Eva Ferlan in Marko Forte), s katerima so zasnovali koncept trgovine, predstavila svež, okolju prijazen program in znamke oblačil,
obutve, kozmetike in dodatkov za dom. Trgovina s konceptom je namreč zasnovana na predanosti modnim in trajnostno naravnanim znamkam izdelkov. Direktorica je predstavila koncept trgovine, ki želi ljudem ponuditi celostno izkušnjo, kot jo poznajo drugod po svetu: da v eni trgovini lahko kupiš obleko, torbico, rožo, revijo, dodatek za dom in se počudiš udobno in sproščeno.

Večerna zabava od 17. ure dalje ob glasbi DJ-k je privabila mnoge goste in je potekala v bivših prostorih Marine Yachting, kjer trgovina deluje od novembra 2017. Lepo nam je bilo v zelenem okolju zunanjega vrta ob kozarčkih penine in prigrizkih z zeleno noto skupaj z znanci, novimi prijatelji in ljubkimi kosmatimi obiskovalci. Seveda pa obljubljamo – kmalu se spet vidimo 🙂

Iris Jeraj Peterca, Marko Forte in Eva Ferlan

DJ-ki Urška in Nataša

Slastni grižljajčki iz Bazilike

Limetine pitke

Obiskala nas je tudi Danica Lovenjak

Nakupovalna košarica
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.
Začnite tipkati, da vidite izdelke, ki jih iščete.

Izkoristite Poletne Popuste. Do -50% off.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!