BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€  ❤️

Superge, ki jih nosi tudi Meghan Markle na voljo v trgovini Extraordinary.

Prepoznavna francoska znamka superg VEJA, ki jih nosijo številne tuje blogerke in znane osebnosti, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji. V njih smo opazili obuto tudi Meghan Markle! Vas zanima, zakaj so tako priljubljene? Berite dalje.

O znamki VEJA

VEJA so trenutno najbolj vroče superge, ki v ospredje postavljajo transparentnost, sledljivost, ekonomičnost, ekologijo in socialno naravnanost. Na njihovi uradni spletni strani so dostopne vse informacije o tem, koliko sredstev namenjajo materialom, proizvodnji, transportu.  

Način, kako je produkt izdelan, je dan danes vse bolj pomemben. Cilj blagovne znamke je ustvarjati tisto in na takšen način, kot si ustanovitelja Sébastien in Ghislain želita, da bi začel delovati ves svet.

Materiali

Superge VEJA so narejene iz usnja, ekološkega bombaža in gume kavčukovca, ki jo pridobivajo iz Amazonskega gozda. S kilogramom obrane gume vsako leto zavarujejo 1,2 ha gozda. Cilj podjtja je povečati gospodarsko vrednost gozda, z namenom, da bi ga zaščitili.

Od leta 2008 do leta 2015 je bilo 100 % usnja za izdelavo superg VEJA rastlinsko strojenega, vendar se je podjetje leta 2015 odločilo za ponovno uporabo navadnega usnja, saj so bili stroški previsoki, kakovost pa ni bila enakovredna. Danes  je le 10 % VEJA superg izdelanih iz rastlinsko strojenjega usnja, a tudi usnje, ki ni rastlinsko strojeno, izpolnjuje standarde REACH, torej ne vsebuje kroma.

Od leta 2017 je ves bombaž, ki ga VEJA uporablja, ekološki.

Določeni modeli superg so narejeni tudi iz reciklirane plastike.

Podjetje VEJA vsako leto preverja kemijsko varnost superg. Testirajo jih, da bi se prepričali, da ne vsebujejo škodljivih, strupenih ali onesnaževalnih elementov. 

Transparentnost

Izdelava VEJA superg je 5-krat dražja od izdelave superg velikih znamk, saj se VEJA poslužuje poštene trgovine in organskih surovin, kar je ekonomsko pravičneje za vse udeležence v proizvodni verigi, ter zato, ker podjetje vlaga v raziskave in nove tehnologije. Takšno proizvodno ceno pa si lahko znamka privošči na račun tega, da ne vlaga sredstev v oglaševanje.

Pravična trgovina

Pravična trgovina je eden od treh temeljnih stebrov, na katerih temelji VEJA. Bombaž in guma sta kupljena neposredno od brazilskih proizvajalcev, s katerimi imajo sklenjene enoletne pogodbe - to je eden od načinov za zagotavljanje pravičnih in dostojanstvenih trgovinskih transakcij. VEJA blago vnaprej financira v vrednosti 40 %.

Superge Veja so zaradi vsega zgoraj naštetega zelo priljubljene tudi med znanimi osebami, preverite, kako jih nosijo:

Emily Ratajkowski, vir fotografije: 247PAPS.TV / SPLASHNEWS.COM

Chloe Grace Moretz, vir fotografije: DUNKIND / BACKGRID

Lucy Williams, vir fotografije: Instagram

Emma Watson, vir fotografije: REBECCACORBINMURRAY/INSTAGRAM

Alice Catherine, vir fotografije: Instagram

Fashion Jackson, vir fotografije: Instagram

Eraluro, vir fotografije: Instagram

Hannah Crossk, vir fotografije: Instagram

Asimplestyle, vir fotografije: Instagram

Shopping cart
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!