BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€  ❤️

Novo v Ljubljani: Extraordinary trgovina s konceptom

To jesen smo se po dolgih letih poslovili od znamke Marina Yachting, kar pa je prineslo razlog za nekaj novega. Na stari lokaciji na Novem trgu 6 sedaj najdete trgovino s konceptom, ki smo jo poimenovali Extraordinary. Zato, ker je nekaj izjemnega. 

Closed

Skupaj z novo trgovino smo v Slovenijo prvi pripeljali nemško znamko Closed, ki jo naša  Iris občuduje že dolgo in vsak obisk v tujini izkoristi tudi za skok v njihovo trgovino. Kjer je želja, tam je pot, tako nas je ljubezen do te znamke peljala po poti, ki je bila začrtana v vesolju. 

Po najboljše kavbojke tako sedaj ni več treba v tujino in ni jih treba naročati prek spleta in se spraševati, ali bo številka prava. Sedaj so kavbojke Closed na voljo tudi v Ljubljani. No, Closed pa niso le kavbojke. Z džinsom so sicer začeli, nato pa postopoma ponudbo razširjali. Closed sedaj ustvarja kolekcije za ženske in moške, od oblačil, obutve do dodatkov. 

Očarani smo nad filozofijo znamke, kakovostjo izdelkov in detajli, ki zaznamujejo vsak izdelek posebej. Več o znamki pa preberite tukaj, da se ne bomo preveč ponavljali.

Slovenski izdelki

Poleg znamke Closed je v trgovini Extraordinary na voljo tudi Viva's - usnjene torbe, narejene v Sloveniji in puloverji iz organskega bombaža s potiski slovenskih oblikovalcev. Filozofiji obeh znamk sta zelo podobni, zato se tudi izdelki krasno dopolnjujejo in prepletajo v celoto.

Trgovina s konceptom

Naša želja je bila na enem mestu sodobni ženski in moškemu ponuditi vse, kar sodi v njun sofisticiran življenjski slog. Poleg oblačil, obutve in dodatkov za oba, najdete tukaj tudi izbrane rastline, ki bodo dodale piko na i vašemu domu, knjige, ki bodo izpopolnile vaš prosti čas in keramiko Sisi - skodelice in krožnike, ki jih je oblikovala Silvija - tista, v katere trgovinico Sisi Shop smo tako radi zahajali.

Vabljeni!

Obiščite nas na Novem trgu 6, z vami smo ostali v enaki zasedbi - Iris Jeraj Peterca in Sonja Jeraj vaju bosta z veseljem postregli in z vami poklepetali o vseh podrobnostih.

Shopping cart
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!