BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€  ❤️

Nova znamka: Organic Basics

V trgovini Extraordinary. se nam je pridružila še ena trajnostna znamka – Organic Basics. Basic enobarvno spodnje perilo, majice in pižame iz organskega bombaža in tancela. Izdelki so narejeni v duhu trajnostne mode in z mislijo na naš planet. Preberite več o znamki spodaj.

Trajnostno mišljenje

Modna industrija predstavlja resno težavo, ali kot pravijo pri OB – modna industrija je “dirty bastard”. Ravno zato Organic Basics v središče vsega postavlja trajnostno razmišljanje – to pomeni, da za svoje izdelke izbirajo samo tkanine, ki so okolju prijazne in sodelujejo le s tovarnami, ki prav tako skrbijo za vpliv in odtis, ki ga puščajo na okolje.

Naše temeljno poslanstvo

“Ko rečemo, da je trajnost naše temeljno poslanstvo, ne mislimo, da je trajnost le lepo imeti – mislimo, da je to edini način, kako ravnati.”

Oblikovanje

Prvo pravilo pri oblikovanju oblačil:
Oblikujte vse tako, da traja. To pomeni vlaganje v kakovostne tkanine in izdelavo, pomeni pa tudi oblikovanje s preprostostjo in funkcionalnostjo v mislih.

O tovarnah

Preberi več o tovarnah, kjer Organic Basics izdeluje svoje produkte.

Materiali in tehnologija

To je eden najpomembnejših delov procesa – pri Organic Basics izbirajo vsako tkanino glede na njen okoljski odtis in življenjsko dobo. Uporabljajo le vlakna A in B razreda in zagotavljajo, da bodo vedno iskali najbolj odgovoren in okolju prijazen material in tudi tehnologijo, s katero so tkanine obdelane. To pomeni izključno samo naravne, obnovljive, reciklirane, biološko razgradljive tkanine in / ali tkanine z majhnim okoljskim odtisom.

Shopping cart
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!