BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€  ❤️

Nova znamka, novi kosi in dišave…

Odprli ste stran s svežim zapisom novic iz XO trgovine. Predlagamo, da se udobno namestite, si pripravite skodelico najljubšega napitka (če je to vino upamo, da bloga ne prebirate med službenim časom) in se priklopite na XO playlisto, ki bo ustvarila pravo atmosfero za prebiranje naslednjih vrstic.

Svetovni dan Zemlje 

Praznovali  smo “Svetovni dan Zemlje”, katerega namen je opozoriti družbo na dejstvo, da je planet, na katerem živimo, minljiv in ranljiv. Svetovni dan Zemlje je bil prvič organiziran že leta 1970. Vsakdo lahko sam izbere načine, ki so mu blizu in tako pripomore k ohranjanju našega planeta. Mogoče se odpoveste plastiki za enkratno uporabo? Se do mesta sprehodite peš, uporabite kolo ali javni prevoz?

Nova znamka - American Vintage

Iz svoje omare izločite oblačila hitre mode in posezite po kosih, ki so trajnostno naravnani. V naši trgovini Extraordinary. najdeš veliko izbiro trajnostno naravnanih znamk, ki ustvarjajo izdelke z mislijo na planet. Poleg že dobro uveljavljenih CLOSED | VEJA | ECOALF | AIMA DORA se je na naše police uvrstila nova znamka: American Vintage in novi kosi lastne linije XO oblačil.

Nova kolekcija - EXTRAORDINARY

Medtem, ko je American Vintage sodobna znamka s pridihom francoskega šika, je naša lastna Extraordinary blagovna znamka bluz in srajčnih oblek narejene iz najkakovostnejših tkanin za udobno in ležerno preživljanje toplih dni – lana in bombaža. Vsa kolekcija je skrbno izdelana v italijanskih manufakturah – podjetjih z dolgoletno tradicijo umetnosti prave italijanske mode.

Extraordinary. Dišava Woodland Walk

26.90

Extraordinary. Dišava Down To Earth

26.90

Woodland Walk in Down To Earth

Za zaključek pa ostanemo pri blagovnih znamkah Extraordinary – vaš dom lahko objameta prepoznavna vonja naše trgovine, imenovana WOODLAND WALK in DOWN TO EARTH. Vsebujeta le najboljše surovine in sta izdelana v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi IFRE. Izurjeni nosovi bodo v vonju Woodland walk-u prepoznali note jasmina, cedre in pačulija. V dišavi Down to earth se prepletajo vonji črnega popra, frezije in mošusa. 

En paket vsebuje stekleničko z dišavo (100 ml) in bambusove palčke. Intenzivnost dišave lahko regulirate s številom uporabljenih palčk. Za boljše odišavljanje redno obračajte palčke.

Se vidimo kmalu!

Prišli ste do konca današnjega zapisa – vendar to ne pomeni, da ne ostajamo v stiku! V upanju, da se v ozadju še vedno vrti XO playlista in se kmalu srečamo v fizični trgovini Extraordinary, kjer navdušeno iščete nove, trajnostne kose.

Aima Dora Enodelne Kopalke

123.00

Aima Dora Enodelne Kopalke

123.00

Aima Dora Enodelne Kopalke

139.00

Aima Dora Enodelne Kopalke

123.00

Aima Dora Enodelne Kopalke

123.00

Aima Dora Enodelne Kopalke

139.00

Aima Dora Enodelne Kopalke

139.00

Aima Dora Spodnji Del Kopalk

65.00

Aima Dora Spodnji Del Kopalk

65.00
Shopping cart
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!