BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€  ❤️

Bele superge – nova klasika?

Včasih smo govorili, da med “must have” kose spada majhna, črna obleka. No, verjetno le-ta ostaja med klasičnimi kosi, nedvomno pa so svoje mesto na tej lestvici dobile udobne, bele superge.

VEJA

Znamka VEJA se je rodila leta 2005; v času, ki ga označujemo kot internetni balon, ko je veliko ljudi delalo za novoustanovljena podjetja ali podjetja, povezana z internetom. Razvili so edinstven koncept, ki jim omogoča prodor v mnogo domov (garderobnih omar); kljub temu, da ne vlagajo v oglaševanje.

Pa gremo korak za korakom. Zakaj je znamka tako priljubljena?

Mogoče, ker v njih stopajo tudi znane osebe (med njimi Meghan Markle, ki se je z njimi odpravila ma regato).

Mogoče zaradi tega, ker je znamka trajnostno naravnana (od leta 2004 pa do danes je podjetje VEJA kupilo 195 ton naravne gume, kar je omogočilo ohranitev 120.000 hektarjev Amazonskega gozda). Morebiti zaradi uporabe naravne barve – v letu 2012 in 2013 je VEJA za 40 % proizvodnje uporabljala naravne barve iz rastlin in mineralov.

Nezanemarljiv podatek je tudi to, da lahko transparentnost znamke stalno preverjate – in se tako prepričate o pravičnem plačilu vpletenim v proizvodnjo.

Fair Trade

Izdelava VEJA superg je 5-krat dražja od izdelave superg velikih znamk, saj se VEJA poslužuje vseh zgoraj naštetih načel poštene trgovine in organskih surovin – kar je ekonomsko pravičneje za vse udeležence v proizvodni verigi. 

Veja Nova Canvas White Pierre

85.00

Veja Nova Canvas White Black

85.00

Veja Nova Ht Canvas White Pierre

95.00

VEJA po portugalsko pomeni “glej.”

(Po)glej preko superg; (po)glej, kako je narejena obutev, s katero osvajaš svet.

Se vidimo kmalu!

Prišli ste do konca današnjega zapisa – vendar to ne pomeni, da ne ostajamo v stiku! V upanju, da se v ozadju še vedno vrti XO playlista in se kmalu srečamo v fizični trgovini Extraordinary, kjer navdušeno iščete nove, trajnostne kose.

Aima Dora Zgornji Del Kopalk

75.00

Aima Dora Spodnji Del Kopalk

65.00

Aima Dora Zgornji Del Kopalk

69.00
Shopping cart
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!