BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€  ❤️

Hvala za letne čase


Ko pride jesen in z njo hladnejši dnevi, ko že nekoliko zadiši po zimi, nas rado zajame melanholično vzdušje. Misli nam bežijo na plaže, na tople in brezskrbne dni. Prav vsak letni čas ima svoj čar, ter svoje pozitivne in negativne vplive. Za hip zaprite oči in si predstavljate, da bi imeli vse leto samo poletje. Dan za dnem bi bilo vroče, ves čas bi hodili v odprtih čevljih in v poletnih oblekah, ter iskali senco. Si predstavljate, da se ne bi se mogli veseliti novega letnega časa, niti poletja?


Jesen je čas, ko se narava obarva v čudovite odtenke rumene in rjave. Sprehod skozi gozd ima svoj vonj in ravno tako mesto, ki diši po ravno spečenem kostanju. Zopet nam zadišijo topli in čokoladni napitki. Čas je za plastenje naših oblačil, zavijanje v mehke in tople pletenine, za nakup novih nenujnih škornjev in vpadljivih plaščev. Novembra se lahko zgražamo nad prezgodnjimi novoletnimi okraski, ki že veselo čakajo na policah. To je tudi obdobje, ko lahko uporabljamo klasični stavek: „Kje boš letos za novo leto?“. Zaradi zgodnje teme je prikladen izgovor, da petkov večer preživimo doma zaviti pod oddejo. Priznajte, da bi vsaj malo pogrešali te jesenske radosti.


Turobna in hladna zima že trka na naša vrata, kar pa še ne pomeni, da mora biti pusto in hladno tudi znotraj vaše omare. Pomladite in poživite jo z novimi kosi in barvami. Zapomnite si, slabo vreme ne obstaja, obstajajo samo neprimerna oblačila. Oblecite se, da vam bo toplo in uživajte v jesensko/zimskih radostih.


 Oblačila: Extraordinary. in CLOSED, Extraordinary., Novi trg 6, Ljubljana

Fotografije: Katarina Veselič
Model: Nina Kovačič

Shopping cart
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!