BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€

Extraordinary. spomladanska kapsulna garderoba

Z veseljem pozdravljamo nov letni čas in na naše police dodajamo lahkotnejše kose nove kolekcije. Če vam je pri oblačenju blizu princip kapsulne garderobe ali cenite dobre kose, ki se enostavno in efektivno kombinirajo med seboj, berite dalje.

Pripravila: Živa Ferlež

Ta teden smo tudi uradno pozdravili pomlad. Dnevi so vse daljši, sonček vse močnejši in žvrgolenje ptic pričara pravo spomladansko vzdušje. V gozdu je vsak dan več zelenih popkov in še malo, pa bodo drevesa in travniki pisano zacveteli. Verjamem, da vas kar precej skupaj z mano z veseljem pozdravlja prihajajoči letni čas.

S spremembo v letnem času pa prihaja tudi potreba po spremembah v naših omarah. Da bi vam prehod v nov letni čas z vidika oblačenja in stilskih kombinacij nekoliko olajšali, smo pripravili Extraordinary. kapsulni izbor.

Ne gre za celotno garderobo, kapsula je le jedro, nekaj ključnih kosov, ki jih boste najbolj pogosto nosile to pomlad.

Ker je kapsulni izbor enostaven in vsestranski, lahko izbrane kose lepo kombinirate z ostalimi oblačili, ki jih imate v omari še iz preteklih sezon.Kapsulni izbor vam omogoča, da ustvarite stabilno osnovo vaše spomladanske garderobe, na katero se lahko zanesete. Poleg tega pa tudi prilagodljivost in kreativnost pri dnevnem stiliranju, da se lahko enostavno prilagajate različnim življenjskim situacijam.

Extraordinary. spomladanska kapsula je sestavljena iz 16 kosov:

4 vrhnjih delov

1 srajce

2 jop

2 hlač

2 plaščev

2 čevljev

2 torb

1 kape

 

Izbor je minimalističen, športno eleganten, za vse priložnosti, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu – za v službo, za prosti čas, za druženje s prijateljicami …

Za nekoliko več stilske inspiracije pa v nadaljevanju preverite tudi nekaj kombinacij, ki jih boste lahko sestavile iz svoje spomladanske kapsulne garderobe.

Se vidimo kmalu!

 

Veseli bomo vašega obiska tudi v fizični trgovini Extraordinary. Prepustite se raziskovanju in odkrivanju novih trajnostnih kosov in začutite utrip nove kolekcije. Mi pa medtem že pripravljamo ostale novosti in prav kmalu vam razkrijemo tudi novo znamko - ostanite z nami!

Nakupovalna košarica
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.
Začnite tipkati, da vidite izdelke, ki jih iščete.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!