BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€  ❤️

AIMA DORA – košček tropskega morja vedno z vami

Kosi, ki niso zgolj poletni spremljevalci na plaži, ampak del vašega vsakdanjega življenja.

Nepogrešljiv kos vaših dogodivščin

Ne glede na to, če čas ob morju preživite zgolj v vašem naljubšem baru ali ste ljubitelji globin, potapljanja in plavanja, bo znamka Aima Dora nepogrešljiv kos vaših dogodivščin. Multifunkcionalnost je od nekdaj glavni fokus znamke.

Ozavešča o trajnostni naravnanosti

Material, ki je uporabljen za izdelavo, se imenuje SEAQUAL® MARINE PLASTIC; gre za predelano odpadno plastiko, ki jo transformirajo v tkanino, ki nosi pomembno sporočilo – ozavešča o trajnostni naravnanosti, spoštovanju oceanov in pripomore k zmanjševanju odpadkov. Tudi odpadni deli kopalk, ki ostanejo pri izdelovanju, so izkoriščeni – iz njih nastajajo blazine, manjše preproge in drugi produkti.

Košček tropskega pridiha

Če ste brskali med kosi Aima Dora, ki jih imamo v spletni ali fizični trgovini ste hitro ugotovili, da je vizualna rdeča nit kosov paleta vzorcev in mavric. Ustanoviteljica znamke razlaga, da je navdih za barvno paleto črpa iz 7 odtenkov zemlje na Mauriciusu, odtenkov modre, ki jih nudi ocean in morskega življenja (pisane ribe, korale in ostali prebivalci morja). Na takšen način želi prav vsem ženskam, ki nadanejo kos najljubših kopalk, pričarati košček tropskega pridiha. Pri nošenju kosov pa vedno poudarja: “Ne le, da v kopalkah izgledamo dobro – ampak da se počutimo in nosimo dobro.”

Aima Dora Enodelne Kopalke

123.00

Aima Dora Zgornji Del Kopalk

69.00

Aima Dora Zgornji Del Kopalk

69.00

Aima Dora Spodnji Del Kopalk

65.00

Aima Dora Spodnji Del Kopalk

69.00

"To-do" list

Pred odhodom na oddih je torej brskanje za pisanimi kosi, ki pomagajo pri ohranjanju oceanov, na obvezni “to-do” listi.

Se vidimo kmalu!

Prišli ste do konca današnjega zapisa – vendar to ne pomeni, da ne ostajamo v stiku! V upanju, da se v ozadju še vedno vrti XO playlista in se kmalu srečamo v fizični trgovini Extraordinary, kjer navdušeno iščete nove, trajnostne kose.

Aima Dora Zgornji Del Kopalk

75.00

Aima Dora Spodnji Del Kopalk

65.00

Aima Dora Zgornji Del Kopalk

69.00
Shopping cart
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!