BREZPLAČNA DOSTAVA OB NAKUPU NAD 200€  ❤️

4 super lokacije za poletni enodnevni izlet

Poletje je zaradi lepega vremena, prijetnih temperatur in dolgih dnevov odličen čas za enodnevne izlete in raziskovanja narave. Danes ti zato predstavljamo 4 super lokacije za poletni enodnevni izlet. Velika večina vikende najraje izkoristi za morje, ležanje na plaži in uživanje v nastavljanju sončnim žarkom, medtem ko se nekateri raje odpravijo na skrite lokacije, ki med poletjem niso tako priljubljene kot obala, poleg tega pa tudi ne tako vroče. Slovenija se lahko pohvali s čudovito naravo in res veliko je kotičkov, ki so vredni obiska in raziskovanja.

1. Jezero Jasna

Kranjska Gora je čudovita pozimi, sploh za navdušence nad zimskimi športi, a poleti je tu prav tako zelo lepo. Temperature so prijetne in tu se diha veliko lažje kot v mestu. Jezero Jasna je čudovita lokacija za poletni enodnevni izlet, vanj lahko namočiš noge ali pa se okopaš v ledeni vodi. S seboj vzemi še piknik košaro in si privošči malico na travniku v senci starih dreves.

2. Zelenci

Na poti do Jezera Jasne se ustavi v naravnem rezervatu Zelenci - ena najbolj popularnih lokacij na Instagramu trenutno. Malo posedi, se naužij lepot neokrnjene narave, parkrat globoko vdihni in si na zeleni okolici spočij oči.

3. Laghi di Fusine

Sicer niso več v Sloveniji, a le par minut od tromeje na Italijanski strani. Ko si že na tem koncu, bi bilo res škoda izpustiti ta čudovit biser narave. Okoli jezera pelje prijetna gozdna pot, avanturisti pa se po jezeru lahko odpravite tudi s čolničkom.

4. Lovrenška jezera

Vse v enem dnevu ne bo šlo 🙂 a naslednji vikend se lahko odpraviš na Štajersko. Odpelji se najprej na eno dobro kavico v Maribor, nazajgrede pa zavij na Roglo. Od tam se sprehodi do Lovrenških jezer. Pot v eno smer ti bo vzela dobro uro in pol, a ko boš tam, bo ves trud pozabljen. Če se odpravljaš prvič, boš gotovo hvaležna (hvaležen) za nasvet, Lovrenška jezera so res nekaj posebnega. Po dolgih treh urah hoje si pa brez slabe vesti privošči tisti fin borovničev štrudl v tamkajšnji koči. Mmm, za prste obliznit!

Za konec pa še to: vse 4 lokacije so primerne tudi za obisk v družbi štirinožnega prijatelja.

Shopping cart
S klikom na gumb “Razumem”, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!