FREE DELIVERY WITH PURCHASES ABOVE 200€  ❤️

Bele superge – nova klasika?

Včasih smo govorili, da med “must have” kose spada majhna, črna obleka. No, verjetno le-ta ostaja med klasičnimi kosi, nedvomno pa so svoje mesto na tej lestvici dobile udobne, bele superge.

VEJA

Znamka VEJA se je rodila leta 2005; v času, ki ga označujemo kot internetni balon, ko je veliko ljudi delalo za novoustanovljena podjetja ali podjetja, povezana z internetom. Razvili so edinstven koncept, ki jim omogoča prodor v mnogo domov (garderobnih omar); kljub temu, da ne vlagajo v oglaševanje.

Pa gremo korak za korakom. Zakaj je znamka tako priljubljena?

Mogoče, ker v njih stopajo tudi znane osebe (med njimi Meghan Markle, ki se je z njimi odpravila ma regato).

Mogoče zaradi tega, ker je znamka trajnostno naravnana (od leta 2004 pa do danes je podjetje VEJA kupilo 195 ton naravne gume, kar je omogočilo ohranitev 120.000 hektarjev Amazonskega gozda). Morebiti zaradi uporabe naravne barve – v letu 2012 in 2013 je VEJA za 40 % proizvodnje uporabljala naravne barve iz rastlin in mineralov.

Nezanemarljiv podatek je tudi to, da lahko transparentnost znamke stalno preverjate – in se tako prepričate o pravičnem plačilu vpletenim v proizvodnjo.

Fair Trade

Izdelava VEJA superg je 5-krat dražja od izdelave superg velikih znamk, saj se VEJA poslužuje vseh zgoraj naštetih načel poštene trgovine in organskih surovin – kar je ekonomsko pravičneje za vse udeležence v proizvodni verigi. 

Select Option

Veja Nova Canvas White Pierre

85.00
Select Option

Veja Nova Canvas White Black

85.00
Select Option

Veja Nova Ht Canvas White Pierre

95.00

VEJA po portugalsko pomeni “glej.”

(Po)glej preko superg; (po)glej, kako je narejena obutev, s katero osvajaš svet.

Se vidimo kmalu!

Prišli ste do konca današnjega zapisa – vendar to ne pomeni, da ne ostajamo v stiku! V upanju, da se v ozadju še vedno vrti XO playlista in se kmalu srečamo v fizični trgovini Extraordinary, kjer navdušeno iščete nove, trajnostne kose.

Select Option

Aima Dora Swimwear Top

56.00
-30%
Select Option

Ecoalf Majica Un

59.50
-50%
Select Option

Ecoalf Obleka Sez

61.50
Select Option

Aima Dora Swimwear Bottoms

38.00
Select Option

Aima Dora Swimwear Top

49.00
-30%
Select Option

Ecoalf Kratke Hlače Ter

57.40
-30%
Select Option

Ecoalf Majica Glaciar

32.90
-30%
Select Option

Ecoalf Majica Un

59.50

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Shopping cart
By clicking on the “I Understand”, you accept the use of cookies and use of data about your internet habits for the purposes of displaying targeted advertisements on social networking sites, and other sites.