FREE DELIVERY WITH PURCHASES ABOVE 200€

Black Friday malo drugače

Na letošnji črni petek se pridružujemo gibanju ene od naših trajnostnih znamk – Ecoalf. Skupaj namesto impulzivnega nakupovanja raje spodbujamo premišljeno nakupovanje. Kakovostni kosi oblačil lahko, če zanje lepo skrbimo, trajajo leta in leta.

Za spodbujanje sprememb so potrebna dejanja

Ecoalf že od nekdaj ne sodeluje pri akcijah na črni petek, saj filozofija znamke temu nasprotuje. Letos smo se tudi v trgovini Extraordinary odločili, da na črni petek ne bomo imeli popustov, namesto tega  bomo raje ta dan izkoristili za ozaveščanje in izmenjavo alternativ nepremišljenemu nakupovanju in iskanju rešitev za pomoč pri obnovi planeta, namesto da bi ga še dodatno uničevali.

Berite dalje, če želite izvedeti več.

 

Naj bo letošnji Black Friday priložnost, da opustite navado, da na ta dan nepremišljeno nakupujete. Raje se odločite, da naredite nekaj dobrega za planet.

Na črni petek so določeni izdelki morda poceni, a celotna množična svetovna potrošnja na ta dan žal ni poceni za naš planet. Podpora temu globalnemu dogodku ima zanj velike stroške, zato v Extraordinary letos nimamo popustov, saj naš planet tega ne more več vzdržati. Vabimo vas, da se nam pridružite in tudi vi opustite to navado. Kupujte le tisto, kar res potrebujete in izberite kakovostne kose, ki trajajo dlje.

Danes z vami delimo nekaj alternativ (s strani ambasadorja znamke Ecoalf in znanega pesnika Toma Fooleryja @probablytomfoolery) in rešitev za pomoč pri obnovi planeta, namesto da bi ga še dodatno uničevali.

RECIKLIRAJTE:

Na današnji črni petek opustite svojo navado in se uprite nepremišljenemu nakupovanju izdelkov, ki jih ne potrebujete. Zaradi množične potrošnje vsako leto na odlagališčih končna 92 milijonov ton oblačil. Naš planet ne prenese več tako ogromnih odlagališč.

Preden vas na črni petek premami nizka cena, dvakrat premislite in razmislite o trajnostni alternativi.

DONIRAJTE:

Če kupujemo manj, a kupujemo bolje, lahko naša garderoba traja več letnih časov. Oblačila, ki jih več ne nosite, donirajte.

SKRBITE ZA OBLAČILA/OBUTEV IN JIH POPRAVLJAJTE:

Naša oblačila bi lahko trajala več let, če bi le bolje skrbeli zanje. Zakaj ne bi razmislili o negi in popravilu, preden oblačila odvržete? To preprosto dejanje bi lahko preprečilo, da bi milijoni ton oblačil končali na odlagališčih, in nam pomagalo obnoviti naš planet.

Več pa na naših družbenih omrežjih!

Preverite tudi video vsebine na našem Instagramu and Tiktoku.

Shopping cart
By clicking on the “I Understand”, you accept the use of cookies and use of data about your internet habits for the purposes of displaying targeted advertisements on social networking sites, and other sites.
Start typing to see products you are looking for.

Pridružite se nam in izkoristite 5% popust

Prijavite se in prejmite 5% popust za prvo naročilo. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah, trendih in ekskluzivnih ponudbah. In to je šele začetek!